Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jarní ředkvičková pomazánka
Autor: Ladunqa
Datum přidání 15.11.2013
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 0 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 svazek ředkviček
  • mořská sůl
  • pepř
  • 1 balení Lučiny bez příchutě
  • 1-2 lžíce bílého jogurtu
  • čerstvé bylinky (pažitka, petržel, bazalka, oregano,...)

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 3,69 g 1,37 g 4,17 g 348,98 kJ (83 kcal)
celkově 14,77 g 5,47 g 16,70 g 1 395,90 kJ (333 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Nastrouháme si nahrubo ředkvičky a osolíme, chvilku počkáme než pustí šťávu (tu si pak můžeme slít a vypít později nebo ji vylijeme). Přidáme k ředkvičkám Lučinu a dobře rozmícháme. Pokud je pomazánka příliš hustá, přidáme bílý jogurt (1-2 lžíce). Nakonec opepříme a přidáme čerstvé bylinky, na jaké máme zrovna chuť. Dáme vychladit a podáváme na čerstvý krajíc chleba. 

Příběh receptu

Rychlá, lehká, zdravá a chutná pomazánka.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Další zajímavé recepty