Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýže s restovanou zeleninou
Autor: Dita
Datum přidání 05.08.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrnek rýže
  • 4 ks červených paprik
  • 4 ks rajčat
  • 2 ks mrkve
  • ½ hrnku pohankových vloček
  • 1 lžička másla
  • nivu na posypání
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 10,81 g 66,64 g 5,69 g 1 511,74 kJ (361 kcal)
celkově 54,06 g 333,19 g 28,47 g 7 558,70 kJ (1805 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýži dáme vařit. Mezitím si na másle orestujeme papriku, osolíme, přidáme nastrouhanou mrkev , pohankové vločky a ještě pár minut opékáme. Nakonec přisypeme na kousky pokrájená rajčata a uvařenou rýži. Podáváme sypané nivou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

čmeláček | 13.10.2013 - 22:56

dala bych si to bez rajčat ale jinak bezva :-)

carme | 5.08.2010 - 08:20
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Tak jsem tento recept vyzkoušela a velice mě překvapilo, jak je to dobré. Já jím také očima a obrázek, mě moc nepřesvědčil. Všem doporučuji moc dobré.

vekama21@ | 5.08.2010 - 08:20
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Dobré pro lidi co mají rádi restovanou zeleninu. Pokud se vymění paprika a rajčata za kukuřici tak se to dá.

Nejnovější články

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Další zajímavé recepty