Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýžové široké nudle se zeleninou a tuňákem
Autor: Timsy
Datum přidání 13.06.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
30 min
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 100g rýžových širokých nudlí
  • 185g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 175g mražené směsi (mrkve, květáku, brokolice)
  • 100g mražené kukuřice
  • 100g polévkové směsi (pórek, zelené fazolky, hrášek, mrkev, květák, celer, tuřín, kozí brada)
  • máslo
  • bylinková sůl
  • pepř
  • grilovací koření bez soli
  • provensálské koření

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 22,38 g 35,95 g 6,53 g 1 203,31 kJ (287 kcal)
celkově 67,15 g 107,86 g 19,60 g 3 609,94 kJ (862 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýžové nudle si připravíme podle návodu na obalu. Namočíme je na 30 minut do vlažné vody a poté je uvaříme pouhé 2 minuty, aby se nerozvařily.Vodu slijeme a propláchneme je studenou vodou. Na pánvi si rozehřejeme kousek másla a přidáme všechnu zeleninu, okořeníme a za občasného promíchání necháme změknout. K hotové zelenině přidáme tuňáka, promícháme a nakonec přidáme do pánve i nudle. Chviličku orestujeme popřípadě ještě dochutíme a můžeme podávat společně se zeleninovým salátem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty