Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,41 g | 62,34 g | 14,29 g | 1 769,57 kJ (423 kcal) |
celkově | 116,48 g | 374,06 g | 85,75 g | 10 617,40 kJ (2536 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve uvaříme pohanku podle návodu na obalu. Poté pohanku vyjmeme z hrnce, nasypeme těstoviny, které vaříme ve stejné vodě jako pohanku a podle potřeby vodu do hrnce dolijeme. V hluboké pánvi na másle zpěníme jarní cibulku, přidáme brokolici a dusíme pár minut pod pokličkou, na závěr ochutíme solí a pepřem, kudrnatou petrželkou, česnekem (množství podle chuti), přisypeme scezené těstoviny a pohanku. Podáváme sypané sýrem.
Přidat komentář