Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pohanková nádivka
Autor: neznámý
Datum přidání 21.10.2011
Druh receptu Oběd, Snídaně, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g uvařené pohanky
  • 1 vdomácí vejce
  • 4 stroužky českého česneku
  • 1 cibule
  • 2 lžičky majoránky
  • 1 lžička oregana
  • 1 lžička másla
  • 1 lžíce kukuřičné strouhanky
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 7,58 g 33,74 g 3,90 g 925,63 kJ (221 kcal)
celkově 30,33 g 134,98 g 15,58 g 3 702,52 kJ (884 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Uvařenou pohanku smícháme s cibulkou, kterou jsme orestovali na másle. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, oregáno, osolíme a důkladně promícháme i s vajíčkem. Menší zapékací misku vymažeme máslem, vysypeme kukuřičnou strouhankou a pohankovou směs rovnoměrně rozprostřeme. Nádivku necháme zapéct zhruba půl hodiny. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Další zajímavé recepty