Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tofu s rýžovými nudlemi
Autor: neznámý
Datum přidání 23.09.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: 150 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 gr rýžových nudlí
  • 4 ks vajec
  • 2 čajové lžičky sezamového oleje
  • 2 ks cibule
  • 800 gr tofu natural
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 hrnek kuřecího vývaru
  • 1/2 hrnku čerstvé petrželky
  • 1/2 hrnku kešu oříšků
  • 1/4 hlávky kapusty - nadrobno nakrájené

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Nudle uvařte ve větším hrnci do měkka a nechejte odkapat. Ušlehaná vejce (bílky) vložte na mělké misce do mikrovlnné trouby a vařte je asi 2 min, omeletu potom na prkénku nakrájejte na tenčí proužky. Na velké pánvi rozehřejte sezamový olej, přidejte cibulku, až zesklovatí, dále tofu a kečup a vše duste asi 2 min. Potom přidejte kapustu a duste další 2 min. Pak vlijte na pánev kuřecí vývar. Duste za stálého míchání tak dlouho, až směs začne připomínat hustší omáčku. Odstavte z ohně a vmíchejte do ní petržel. Uvařené nudle rozdělte na 4 porce, rozdělte na talíře, přelijte tofu s omáčkou a ozdobte vejci s ořechy. 1 porce obsahuje: 521 kcal energie (476 kcal, použijeme-li jen bílky) 31 g bílkovin 61 g sacharidů 17 g tuku (12 g, použijeme-li jen bílky)


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty