Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Veganská gulášová polévka
Autor: Sunriska
Datum přidání 20.07.2014
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
5 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 balení uzeného tofu
  • 4 brambory
  • 1 cibule
  • kukuřičná mouka hladká na zahuštění
  • lžička sladké mleté papriky
  • lžička drceného kmínu
  • lžička majoránky
  • špetka pepře
  • sůl dle chuti
  • olej na restování

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Na oleji - nejlépe kokosovém nebo ghee - lehce orestujeme cibulku, po chvíli přidáme oloupané a pokrájené brambory. Zasypeme sladkou paprikou a necháme ji mírně zasmažit. Poté zalijeme vodou a vaříme do změknutí brambor. Těsně před koncem přidáme na hrubo nastrouhané uzené tofu a kukuřičnou mouku. Provaříme a dochutíme majoránkou, pepřem, kmínem a solí.

Příběh receptu

Polévka je velice chutná, sytá a výživná.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Sunriska | 21.07.2014 - 17:25

Tak to mě moc těší. ;) Také jsme s přítelem zbaštili celý hrnec na posezení a to byl jenom takový nápad na rychlé a efektivní jídlo..:D 

Kuli | 21.07.2014 - 14:00
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Manželovi  tahle polévka chutnala, vnučce chutnala jako dršťková, mě jako bramborový guláš - a snědli jsme každý dvě porce :) - byla vynikající  :)  :)  :)

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty