Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečená rajčata s parmezánem
Autor: Slunew
Datum přidání 29.09.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
5 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: 30 Kč
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 4 rajčata
  • 100 gr parmezána
  • sušená bazalka 
  • oregano
  • sůl
  • bílý pepř

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Rajčata rozřízneme na polovinu - a řezem nahoru vyskládáme na plech s pečícím papírem. Nastrouhaný sýr a všechny ostatní ingredience smícháme a posypeme tím rajčata, nakonec zastříkneme olivovým olejem a necháme 10-15 min v troubě na 180°C. Výborná příloha k masům, pokud někdo drží dietu a nechce na večeři brambory, těstoviny nebo rýži.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Janulka | 30.09.2013 - 21:14
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Výborná chuťovka místo dnešní večeře..ještě teď se olizuji   :-) Občas dělám podobně,jen míchám parmezán s goudou.A místo bazalky a oregana jen libeček.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty