Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pribináček borůvka

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic a.s.
EAN: 8594008277431
Data ze dne: 23. 3. 2020


bez lepku

Popis

Smetanový krém borůvkový, termizovaný. Sušina 38%. Tuk 15,5%. vyrobeno v závodě, který zpracovává kravské i kozí mléko.

Složení

  • tvaroh
  • smetana
  • cukr
  • borůvková složka - 3%
  • - cukr
  • - borůvkový koncentrát - 9,5%
  • - koncentrát z černé mrkve - barvivo
  • - přírodní aroma
  • jedlá želatina
  • škrob - zahušťovadlo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy ryb
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 231 kcal 289 kcal 11 %
967 kJ 1208.75 kJ
Bílkoviny 7.1 g 8.875 g 11 %
Sacharidy 15 g 18.75 g 17 %
z toho cukry 12 g 15 g
Tuky 16 g 20 g 23 %
nasycené 11 g 13.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.07 g 0.0875 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?