Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Křehký oříšek

17
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Nestlé Česko s.r.o
EAN: 8445290541901
Data ze dne: 28. 1. 2024



Popis

Pralinky z mléčné čokolády 63,8% s lískooříškovou náplní 31,9% a kousky lískových oříšků 4,3%.

Složení

  • cukr
  • lískooříšková pasta - 15,2%
  • kakaové máslo
  • mléko
  • kakaová hmota
  • lískové ořechy
  • lískové ořechy kousky - 4,3%
  • sušená syrovátka
  • mléčný tuk
  • přírodní vanilkové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • stopy skořápkových plodů
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků (2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
186 g
% DDD
Energie 560 kcal 1 041 kcal 27 %
2341 kJ 4354.26 kJ
Bílkoviny 7.3 g 13.578 g 11 %
Sacharidy 51.8 g 96.348 g 58 %
z toho cukry 49.8 g 92.628 g
Tuky 35.4 g 65.844 g 51 %
nasycené 14.3 g 26.598 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3.2 g 5.952 g
Sůl 0.08 g 0.1488 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?