Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Francouzská paštika

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Uzeniny Příbram, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20107697
Data ze dne: 18. 12. 2020


bez lepku

Popis

Francouzská paštiak s provensálským kořením. Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • veřové sádlo
  • veřová játra - 28%
  • vývar
  • - pitná voda
  • - jedlá sůl
  • - vepřové maso
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • smetana - 6%
  • cukr
  • extrakty koření
  • provensálské koření - 0,3%
  • - majoránka
  • - saturejka
  • - oregáno
  • - rozmarýn
  • - tymián
  • petrželová nať
  • česnek

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 28% jater 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 346 kcal 1 039 kcal 17 %
1449 kJ 4347 kJ
Bílkoviny 7.4 g 22.2 g 11 %
Sacharidy 7.8 g 23.4 g 9 %
z toho cukry 0.9 g 2.7 g
Tuky 32 g 96 g 46 %
nasycené 13 g 39 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 4.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?