Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Paštika pečené maso

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Alimpex - maso s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20363963
Data ze dne: 25. 2. 2021



Popis

Paštika spečeným masem. Tepelně opracovaný masový výrobek.

Složení

  • vepřové maso - 33%
  • vepřová játra - 22%
  • vepřová slanina
  • vepřový vývar
  • - pitná voda
  • - vepřové maso
  • jedlá sůl
  • tapiokový škrob
  • bramborový škrob
  • smažená cibule
  • - cibule
  • - vepřové sádlo
  • kmín
  • aroma
  • extrakty koření
  • sušená zelenina
  • cukr

Alergeny

  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 55% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk není 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 266 kcal 399 kcal 13 %
1112 kJ 1668 kJ
Bílkoviny 10.4 g 15.6 g 16 %
Sacharidy 2.8 g 4.2 g 3 %
z toho cukry 0.9 g 1.35 g
Tuky 24 g 36 g 34 %
nasycené 9 g 13.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.9 g 2.85 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?