Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pesto Genovese

7
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20069490
Data ze dne: 18. 1. 2018



Popis

Pesto s bazalkou

Složení

  • bazalka - 38%
  • slunečnicový olej
  • olivový olej - 11%
  • jádra kešu ořechů - 5%
  • sýr - 4,7%
  • - mléko
  • - jedlá sůl
  • - živočišné syřidlo
  • jogurt - 4%
  • - plnotučné mléko
  • - jogurtové kultury
  • aromata
  • jedlá sůl
  • cukr
  • sýr pecorino
  • piniová semínka - 1%
  • česnek - 1%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy celeru
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy ryb
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
190 g
% DDD
Energie 359 kcal 681 kcal 17 %
1500 kJ 2850 kJ
Bílkoviny 4.1 g 7.79 g 6 %
Sacharidy 4.8 g 9.12 g 5 %
z toho cukry 2.5 g 4.75 g
Tuky 35.9 g 68.21 g 51 %
nasycené 4.3 g 8.17 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.92 g 3.648 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?