Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salát z cizrny s ředkvičkami
Autor: neznámý
Datum přidání 07.05.2012
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g uvařené cizrny
  • 2 lžíce fazolí mungo
  • ředkvičky
  • mletá bazalka
  • 1/2 cibule
  • máslo
  • sůl 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 8,09 g 18,71 g 4,11 g 648,44 kJ (155 kcal)
celkově 16,18 g 37,42 g 8,23 g 1 296,88 kJ (310 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rozpálíme si pánev s máslem a dozlatova osmahnem cibulku, přidáme k ni uvařenou cizrnu, promícháme. Přidáme postupně nadrobno nakrájené ředkvičky a fazolky mungo, lehce osolíme, v případě potřeby podlejeme vodou a necháme vařit. Asi po 15 minutách ztlumíme, přimícháme sušenou bazalku, necháme ještě 5 minut společně provařit a odstavíme. Podáváme teplé.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty