Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečené zelí
Autor: neznámý
Datum přidání 17.02.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 50 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček rýže (uvařené)
  • 400 g červených fazolí v rajčatové omáčce
  • 150 g strouhaného sýru (bez barviva)
  • 1/4 zelí
  • 1 mrkev 
  • 1 cibule
  • 2 lžíce kukuřičné strouhanky
  • 3 lžice umeocta
  • 2 lžíce kari koření
  • kudrnaté petrželky
  • 1 plátek másla
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Cibulku zpěníme na másle, přidáme nadrobno pokrájené zelí, nastrouhanou mrkev, okořeníme a podusíme. Nakonec přimícháme rýži, fazole a zahustíme strouhankou. Směs rozprostřeme do máslem vymazané zapékací misky a posypeme sýrem. Pečeme dorůžova na 180 stupňů. 

Tipy na vylepšení

Rýži můžete nahradit těstovinami. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty