Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špekáčky PIKOK

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 02375241
Data ze dne: 30. 3. 2020



Popis

Špekáčky Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený.

Složení

  • vepřové maso - 54%
  • hovězí maso - 26%
  • vepřové sádlo
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • koření
  • - sladká paprika
  • - černý pepř
  • - muškátový ořech
  • sušená zelenina
  • - česnek
  • kouř z bukového dřeva
  • vepřové střívko

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez dalších aditiv, dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 80% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 351 kcal 3 511 kcal 17 %
1469 kJ 14690 kJ
Bílkoviny 13 g 130 g 20 %
Sacharidy 0.5 g 5 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 5 g
Tuky 34 g 340 g 49 %
nasycené 14 g 140 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 21 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?