Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Gothajský salám, Řezníkův talíř

-6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zeman maso-uzeniny, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 859289000601
Data ze dne: 17. 9. 2016



Popis

krájený tepelně opracovaný masný výrobek Tuk max. 40% , Sůl max. 2,8%

Složení

  • vepřové maso - 40%
  • vepřové sádlo
  • pitná voda
  • vepřová kůže
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičitan draselný
  • glukózový sirup
  • extrakty koření
  • česnek
  • aroma
  • kvasniční extrakt
  • kouřové aroma
  • bambusová vláknina

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení obsah masa 40 % 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?