Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Co se přidává do burgerů místo masa?

Publikováno: 25.08.2021     Autor: FÉR potravina

V A DOST! si posvítili na kvalitu prodávaných, už připravených burgerů v našich obchodech.


Sezóna grilování je v plném proudu a tak se v A DOST! podívali, jaký je rozdíl v hamburgerech, které si můžeme koupit v našich obchodech.

Kolik např. obsahují masa, tuku, které jsou jen z masa, soli a koření a do kterých jsou přidávány další látky a jaké. Jak dopadly jejich mikrobiologické a senzorické testy? Velké nezávislé testy hamburgerů pro A DOST! provedly laboratoře Státního veterinárního ústavu v Praze.

Na výsledek se podívejte sami:

 

Nejnovější články

Hořký osud křenu: Tradiční pochutina mizí z pultů!

Podává se ke klobásce nebo pečenému masu. Letos je však křen nedostatkovým…

Své zdraví máme ve svých rukou a na svém talíři!

S nadváhou bojuje více než polovina Čechů. Řešení máme každý na svém talíři.

Svatomartinské hody a vína: Když tradice chutná

Martinská husa, mladé víno a starobylé zvyky – svatomartinské oslavy spojují…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?