Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Články

Perníčky od podporovatele
Publikováno: 06.12.2018
Diskuse: 0

Podívejte se na recept na perníčky od jednoho z našich podporovatelů.
Sousedova zahrada
Publikováno: 27.11.2018
Diskuse: 0

Ovoce ze zahrádky nebo vejce domácích slepic získávají pro zaneprázdněné obyvatele měst punc výjimečnosti. Drobní pěstitelé a chovatelé jich však naopak mají mnohdy víc, než…
Můžeme 17.11. na nákup?
Publikováno: 16.11.2018
Diskuse: 0

17.11. sice máme státní svátek a slavíme den boje za svobodu a demokracii, ale v obchodech přesto nakoupíme.
Domácí nebo ve spreji?
Publikováno: 11.11.2018
Diskuse: 1

Máte rádi kávu, zákusek či pohár s pořádnou čepicí šlehačky? Tak si někdy zkuste položit otázku, co se za touhle dobrotou ve skutečnosti skrývá.
Přídatné látky, aditiva nebo také nenáviděné „éčka“
Publikováno: 06.11.2018
Diskuse: 0

Oblíbený internetový obchod s potravinami, Rohlik.cz, se rozhodl začít vzdělávat své zákazníky v „éčkách“. Protože tuto činnost považujeme za chvályhodnou, rozhodli jsme se…
ZABIJAČKOVÉ POCHOUTKY
Publikováno: 02.11.2018
Diskuse: 0

Klasická domácí zabijačka není jen zabíjení prasete a bourání masa, ale i příprava zabijačkových pochoutek.
I řetězce slaví 100 let republiky
Publikováno: 26.10.2018
Diskuse: 0

Každý kdo může slaví nějakým způsobem 100 let vzniku naší republiky. Ani řetězce nejsou pozadu. Pokud chodíte nakupovat do Penny - tak jejich časopis je pěknou inspirací na…
E311 a E312 v potravinách už nenajdete
Publikováno: 25.10.2018
Diskuse: 0

Oktylgallát (E311) a dodecylgallát (E312) byly odebrány ze seznamu schválených potravinářských přídatných látek.
Varování spotřebitelům: zakázaný pesticid carbofuran ve 2t goji z Číny
Publikováno: 24.10.2018
Diskuse: 1

Státní zemědělská a potravinářská inspekce nařídila stáhnout z tržní sítě pět šarží výrobků se sušenou kustovnicí čínskou od společnosti POEX Velké Meziříčí. Podle informací od…
E 120 mění název
Publikováno: 19.10.2018
Diskuse: 0

E 120 se podle nového nařízení již nebude nazývat KOŠENILA, ale jen kyselina karmínová nebo karmíny. Způsob výroby, použití ani limity se nemění.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?