Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Články

Recepty od ...
Publikováno: 14.12.2019
Diskuse: 0

Už máte všechno napečeno? pokud ne máme pro Vás inspiraci.
EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách
Publikováno: 11.12.2019
Diskuse: 0

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin, univerzity, výzkumné organizace atd., aby poskytli analytická data, která se týkají tepelně ošetřených chia…
Radioporadna o čokoládě a sušených plodech
Publikováno: 08.12.2019
Diskuse: 0

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové.
Veselé, chutné a zdravé Vánoce!
Publikováno: 07.12.2019
Diskuse: 0

Chcete si letos užít Vánoce, ale zároveň se cítit lehce a dobře? Podívejte se na naše tipy, jak si pochutnat, ale zároveň jíst zdravě.
S Černými ovcemi jsme ochutnali paštiky...
Publikováno: 05.12.2019
Diskuse: 0

Spolu s týmem Černých ovcí jsme ochutnali 8 játrových paštik. jak chutnaly? tak na to se podívejte v reportáži.
Jak poznat jedlé kaštany od koňských?
Publikováno: 03.12.2019
Diskuse: 1

Vánoce jsou plné různých vůní a chutí. K oblíbené dobrotě se v domácnostech i na vánočních trzích řadí i pečené kaštany. Jak je ale poznat od koňských, aby nedošlo k otravě?
Cukr, cukr a zase cukr…
Publikováno: 25.11.2019
Diskuse: 0

V sladkostech se nad cukrem nikdo nezastaví, ale víte, kolik ho je třeba v takové zdravé raw tyčince?
Je pivo na trhu čerstvé?
Publikováno: 22.11.2019
Diskuse: 0

Jsme národem pivařů. Zda je (ne)malá výtočnost, dobře propláchnuté trubky atd. většina pozná hned, ale co čerstvost, resp. stáří piva! Poznali by jste jak je pivo staré?
Pojďte se vzdělávat na seminář ...
Publikováno: 19.11.2019
Diskuse: 0

ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny pro budoucnost Strategie AV21 AV ČR si Vás dovolují pozvat na odborný seminář s diskusí POTRAVINY -…
1/3 olivových olejů neprošla kontrolou
Publikováno: 18.11.2019
Diskuse: 0

Kontroly Potravinářské inspekce ukázaly klamání spotřebitelů u třetiny hodnocených olivových olejů
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?