Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Givtí pomocník

Publikováno: 31.01.2023     Autor: Slunew

Proměňte vaše každodenní nákupy na internetu v dobrý skutek. Vás to nic nestojí a nám to pomůže.


Češi v roce 2018 utratili na internetu více než 135 miliard korun. A každým rokem toto číslo stoupá. Některé internetové obchody, a i těch je čím dál tím více, z každé utracené částky umí poslat peníze na charitativní účely.

I FÉR potravina je v jednom takovém systému registrována. Můžete nám tak pomoci, aniž by vás to cokoliv stálo. Jeden klik navíc pak hned dává smysl.

Stáhněte si givtího pomocníka do vašeho prohlížeče (Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera) a pak automaticky e-shop, který s GIVTem spolupracuje Vám nabídne možnost, že souhlasíte se zasláním dané částky (% z vašeho nákupu) na GIVTu. Tak je pak potřeba vybrat nás – FÉR potravinu a částka se připíše k našemu podúčtu. Při dalších nákupech vybraná organizace už bude automaticky přiřazena.

Nakupovat a přispívat je možné i přes telefon. Zatím je dostupná verze pro telefony se systémem Android. Stáhnout si ji lze na tomto odkazu.

Pokud se Vám, co děláme líbí a jsou pro Vás naše informace užitečné, využíváte naši aplikaci, tak toto je celkem jednoduchý způsob, jak nám pomoci. Pro udržení funkčnosti databáze, webu a aplikace potřebujeme finanční prostředky, a toto může být jedna z cest, jak je získat. Záleží jen na Vás. 

Současná doba je složitá a víme, že na každý je v situaci, kdy by si mohl dovolit nás podpořit přímým finančním darem (byť minimálním).

Využití GIVTu nikoho z Vás nic stát nebude. Prostě jen z vaší útraty část poskytne daný obchod, ale i přesto Vy můžete mít dobrý pocit, protože první a nejdůležitější krok je, že vy naistalujete givtího pomocníka a vyberete nás – FÉR potravinu jako projekt, který chcete podporovat.

Pokud nevíte jak na to, tak tady je video-návod.

A nebojte se givtí pomocník je zdarma, zcela bezpečný, nezpomaluje chod počítače a ani neobsahuje reklamy. Pouze Vás při návštěvě e-shopu upozorní, že můžete pomáhat.

Za celý tým FÉR potraviny moc za tuto případnou pomoc děkuji

Hana Střítecká

Nejnovější články

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Demenci a Alzheimerově chorobě lze předcházet i správnou výživou

Alzheimerova choroba a různé formy demence narušují část mozku a kognitivní…

UZP - vašemu zdraví neprospějí

„Ultrazpracované potraviny“ lidem chutnají – mimo jiné proto, že jsou navržené…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?