Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jak bezpečné potraviny jíme?

Publikováno: 21.10.2015     Autor: ZdraváPotravina.cz

Naše sdružení se účastnilo diskusního FÓRA ČZU, kde se řešily otázky v oblasti potravin.



Diskuse proběhla v Klubu C v areálu České zemědělské univerzity v Praze – Suchdole ve středu 14. října 2015 od 16:00 hod s velkou účastí studentů.

Pozvání do diskuse krom zástupce Zdravé potraviny, z.s. (Ing. Hany Střítecké, Ph.D) přijali též:

Pan Ing. Jindřich Fialka, ředitel Odboru potravinářství, Ministerstvo zemědělství ČR

Pan Jan Tuna, Stream.cz

Pan Roman Vaněk, PRAŽSKÝ KULINÁŘSKÝ INSTITUT.


Diskuse o bezpečnosti potravin, srozumitelnosti údajů na obalech, značkách kvality (KLASA apod.) ale i rizicích "prodeje ze dvora" a podpoře místní produkce.


Podívejte se na celý záznam: zde


IMG_1080.JPG

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?