Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jíst jednou provždy zdravě a kvalitně? Díky Bomeo talíři!

Publikováno: 08.09.2015     Autor: ZdraváPotravina.cz

Trápí vás nadváha? Chcete se zaměřit na výživově plnohodnotnou stravu, ale nemáte dostatečně silnou vůli? Představujeme jednoduchou a praktickou metodiku – Bomeo talíř zdravého života.



„Metodika se mi začala utvářet v hlavě ve chvíli, kdy jsem zjistila, že jsem bezmocná v boji proti nebezpečným dietám. Byla jsem si plně vědoma, že pokud bych chtěla snížit výskyt nadváhy a obezity v ČR z nynějších 62 %, musím proto udělat více.“ Tvrdí zakladatelka projektu, fitness trenérka, výživová poradkyně a lektorka seminářů o dětské výživě Bc. Monika Teichmanová.


Bomeo talíř zdravého života není dieta, ale program zdravého životního stylu. Součástí celé metodiky je praktická brožurka Průvodce zdravým životním stylem. Výživou provádí originální Bomeo talíř, magnetky s vhodnými potravinami, 14denní jídelníček obsahující 70 jídel. Nechybí ani Cestovní rádce Bomeo, který se ideálně hodí na výlety. A v případě dotazů je k dispozici online výživová poradna.

5D3_9661.jpg


Pro koho je program vhodný?

Bomeo talíř ocení dospělé ženy a muži včetně seniorů, kteří chtějí zredukovat svoji hmotnost nebo jen zlepšit svůj životní styl. Je vhodná i pro lidi žijící aktivním životem, nebo pro lidi, co si chtějí rozšířit svoje vědomosti v oblasti výživy a životního stylu. Metodika je sestavena tak, aby se lidé naučili dávat na talíř přiměřené porce doporučeného jídla a aby se zbytečně nepřejídali.


Přestaňme se zaměřovat na velké množství jídla, zaměřme se na jeho kvalitní složení. Začněme se hýbat a relaxovat!


Metodika vznikla pod záštitou Aliance výživových poradců, českých lékařů. Vývoje se zúčastnila odborná garantka Zdravé potraviny Ing. Hana Střítecká, Ph.D., Ing. Ivan Mach CSc. a další odborníci.


Více info a webové stránky

5D3_9622.jpg

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?