Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kurzy zdravého vaření

Publikováno: 04.04.2012     Autor: Neznámý

Měli byste zájem o kurzy zdravého vaření připravené ve spolupráci se Zdravou potravinou ?


V úterý 27.3. naše občanské sdružení Zdravá potravina pořádalo společnou tiskovou konferenci s Aliancí výživových poradců, kde představilo logo „Zdravá potravina.cz“. Toto setkání s médii se uskutečnilo ve škole vaření Chefparade, která byla tak laskavá a propůjčila nám své prostory a svého šikovného pana šéfkuchaře Jana Hajného.

Rádi bychom vám v krátkosti Chefparade představili. Chefparade je škola vaření pro začátečníky i pokročilé, která pořádá kuchařské kurzy vaření, na kterých si přijde každý na své. Měli jsme možnost sledovat při práci (a kvůli našemu pozdnímu příjezdu musela i naše kolegyně přidat panu šéfkuchaři pomocnou ruku k dílu) šéfkuchaře a byla to skutečně radost dívat se na jeho šikovné ruce při práci. Naštěstí se podařilo dohnat hodinové zpoždění a tisková konference mohla začít včas.

V Chefparade pořádají mnoho různých akcí, nejen kurzy vaření, ale i soukromé párty a oslavy, dětské narozeninové oslavy a firemní akce. Zkušení šéfkuchaři se rádi podělí o své znalosti a zkušenosti z klasické české kuchyně, ale rádi vám představí i italskou a francouzskou kuchyni, exotiku, dary moře nebo přípravu sushi.

V Praze naleznete Chefparade ve dvou lokalitách – na Žižkově a v areálu Holešovické tržnice (z vlastních zkušeností doporučujeme dopředu prostudovat mapu tržnice, ať nebloudíte mezi budovami a dlouho nehledáte tu správnou, označenou číslem 36, jako my).

Kurzy zdravého vaření podle Zdravá potravina.cz


Rádi bychom v navázané spolupráci s Chefparade pokračovali a chceme se vás proto zeptat, zda byste měli zájem o kurzy zdravého vaření, na kterých bychom se spolupodíleli. Součástí by byla příprava zdravých receptů z našeho webu zdraverecepty.cz. Naše představa je taková, že kurzy by byly orientované především na začátečníky, kterým bychom rádi ukázali, že zdravé recepty nejenom mohou dobře chutnat, ale mohou být doslova výtečné, když se spojí správný postup přípravy, kvalitní suroviny a dobrý recept. Napište nám prosím do diskuse pod článkem, zda byste případně o takový kurz měli zájem.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?