Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Nespěchejte do rakve

Publikováno: 07.05.2013     Autor: Neznámý

Publikace obsahuje spoustu informací, které jsou z (ne)známého důvodu drženy pod pokličkou.



Dostali jsme od autorů tuto knihu k recenzi. Tu vám níže přinášíme.

Abychom se v dnešní době neutopili v záplavě informací o zdravém životním stylu a zdravém stravování, občas bychom potřebovali nezávislého poradce, který nám poskytne jasné a objektivní informace bez propagace konkrétních výrobků. Vidinou peněz a bohatství vznikla nekonečná chvála v podobě reklam, kde se více dozvídáme o lživých informacích než o pravdivých faktech. Pak se někteří z nás často dostávají do situací, kdy zájem o zdravý způsob života vystřídá beznaděj, co tedy vlastně dělat a co jíst.

Kniha Tomáše Kašpara s výstižným názvem „Nespěchejte do rakve“ poskytuje přesně ty informace, které nejsou zastíněny rouškou komerce. Naopak odhaluje ty, které byly tiše zameteny pod stůl, jelikož by mohly způsobit značné finanční ztráty farmaceutického průmyslu (objektivnější autorův ekvivalent – „nemocenský průmysl“). Autor zde poukazuje na překvapující vědecké studie, které byly raději prohlášeny za „amatérské“, než aby se jejich myšlenky rozvíjely dále a pomohly například při léčbě největšího dnešního strašáku -
rakoviny.

Knížka v sobě skrývá velké bohatství ve formě srozumitelných, jasných, výstižných a mnohdy až šokujících informací podtržených humornými ilustracemi, které jako by celou situaci zlehčovaly. Pochopíme příčiny vzniku rakoviny, jak na naše tělo působí volné radikály, co způsobuje obezitu a jak nás ovlivňuje chemie v kosmetických výrobcích.

Součástí jsou i rady, jak zamezit vzniku civilizačních onemocnění a po zamyšlení nad jejich jednoduchostí si můžeme oddychnout. Autor nenásilnou metodou vede čtenáře k uvědomění, že jenom my sami zodpovídáme za svoje zdraví a skutečnou kvalitu života.

Knihu si můžete objednat přímo od autorů zde.

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?