Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Nové funkce a nová soutěž

Publikováno: 01.03.2011     Autor: Neznámý

Rádi bychom se s vámi podělili o novinky na našich webových stránkách.


Rádi bychom se s vámi podělili o novinky na našich webových stránkách. Jedná se o drobnosti ale také o jednu významnou změnu. Novinky se točí hlavně okolo diskusí a snahy o jejich zkvalitnění. Pojďme se tedy na ně podívat podrobněji...

Oblíbené diskuse


Nyní si můžete stejným způsobem jako u potravin a receptů uložit diskusi jako svou oblíbenou. Nejenom, že se diskuse zobrazí na vašem profilu, ale také vám budou chodit upozornění, když do diskuse někdo vloží nový příspěvek. Aby vám od nás nechodilo zbytečně mnoho emailů, tak vám vždy přijde jen jeden upozorňující email až do doby než se na diskusi podíváte.

Hodnocení v diskusích


Jelikož příspěvky v diskusích mají mnohdy různou kvalitu, vytvořili jsme novou funkci, která by mohla pomoci vyřešit tento problém - rozlišit příspěvky hodnotné a kvalitní od těch, které takové nejsou. U každého příspěvku na levé straně jsou šipky - zelená a červená. Jako přihlášení uživatelé máte jeden hlas pro každý příspěvek a můžete jej ohodnotit, buď kliknutím na šipku směřující nahoru (kvalitní příspěvek) nebo dolů.

Nová pravidelná soutěž


K naším současným soutěžím o BIO balíček za přidávání potravin a zdravý balíček za přidávání receptů jsme od března 2011 přidali novou soutěž o přírodní balíček. Výherce získá balíček od firmy Naturlife za nějvětší počet nasbíraných bodů za určitý měsíc. Na stránce soutěže je průběžné pořadí a bližší informace jak body získat najdete na této stránce. Chceme vám tímto poděkovat za to, že naše stránky navštěvujete a používáte. Vážíme si vašeho zájmu !

Pokud budete mít jakýkoli dotaz ohledně nových funkcí a nebo máte vlastní nápady jak naše stránky zlepšit, určitě nás neváhejte kontaktovat na info@zdravapotravina.cz, těšíme se na vaše názory.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?