Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Podpořte nás - děkujeme :)

Publikováno: 27.02.2022     Autor: FÉR potravina

Líbí se vám, co děláme? Jsou pro vás naše informace užitečné? Podpořit nás můžete nejen poděkováním a pochvalou, což nás vždy velmi potěší, ale třeba i finančně. A ne vždy to musí být přímá platba.


Jsme nezisková organizace a snažíme se Vám usnadnit orientaci v nabídce potravin:   hodnotíme složení potravin, naším logem označujeme ty bez zbytečných aditiv, se známým původem a s vysokým obsahem základních složek, z nichž by měly být vyrobeny;  výsledek hodnocení potravin vyjadřujeme body a barevným semaforovým značením: červená (pro nízký počet bodů), oranžová (neutrální) a zelená (výrobek s vysokým počtem bodů).

Kromě webu spravujeme i mobilní aplikaci s identickými údaji o potravinách jako na webu. Aplikace FÉR potravina je ZDARMA ke stažení v Google Play nebo App Store a věříme, že Vám usnadní výběr potravin. Kromě aditiv (E) umí aplikace upozornit i na Vámi vybrané alergeny.

Nicméně přestože pro Vás jako uživatele je vše dostupné zdarma, tak my na rozšiřování a udržování databáze aktuální finanční prostředky vynakládat musíme.

Pokud Vám naše ať už aplikace nebo web pomáhá, pomozte i Vy nám. Cest je hned několik.

Pokud nakupuje běžně přes internet, nainstalujte si „ givtího pomocníka“ do prohlížeče a přímo v GIVTu zadejte jako organizaci, které chcete pomáhat FÉR potravinu. No a poté z každého Vámi provedeného e-nákupu (pokud obchod spolupracuje) nám přijdou nějaká ta procenta z objemu Vámi utracené částky. Obvykle mezi 2-3 %.

Další možností je nám přispět, ať už jako jednotlivec, nebo třeba i jako firma finančním darem, který dle platných pravidel můžete použít k ponížení daňového základu. Doklad o poskytnutí daru Vám po zaslání vašich kontaktních a identifikačních údajů rádi vystavíme. Příspěvek lze zaslat na účet FÉR potraviny: 2101754740/2010 a do zprávy pro příjemce uveďte „dar“ nebo nás kontaktujte na
info@ferpotravina.cz a na dalším postupu se domluvíme.

V případě vyššího finančního daru nebo třeba pravidelné měsíční platby nabízíme uvedení loga firmy s aktivním proklikem na HP v rubrice Spolupracujeme/podporují nás; případně představení firmy v rubrice Novinky.

Za jakoukoli pomoc předem velmi děkujeme.

 

Celý tým FÉR potraviny

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?