Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pojďte nám pomoct!

Publikováno: 04.09.2023     Autor: FÉR potravina

Rádi pro vás rozšiřujeme, opravujeme a udržujeme v chodu databázi námi ohodnocených potravin, která je odstupná jak na webu nebo jako aplikace. Naši činnost děláme rádi a pro Vás zdarma, ale abychom mohli fungovat a i nadále pomáhat - třeba zrovna Vám - v orientaci v kvalitě potravin, potřebujeme finanční prostředky na chod webu, aplikace a hlavně databáze hodnocených potravin.


Pokud Vám naše práce dává smysl a chtěli byste nás podpořit je několik cest:

1.Nakupujete na internetu – podívejte se zda Vámi vybraný obchod je v systému GIVT, případně si nainstalujte GIVTího pomocníka a on za vás už pohlídá, že žádný obchod zapojený v GIVT nepropásnete. Pak už jen při prvním použití nastavit FÉR potravinu jako projekt, který chcete podpořit a z každého Vašeho nákupu my dostaneme nějaká ty %. Nakupovat a přispívat je možné i přes telefon. Zatím je dostupná verze pro systém Android. Stáhnout si ji lze na tomto odkazu. Pokud nevíte jak na to, tak tady je video-návod.

2. Můžete nám poslat libovolnou částku na náš účet u FIO banky: 2101754740/2010, do zprávy pro příjemce napište DAR a poté nás kontaktujte na info@ferotravina.cz a my vám vystavíme potvrzení o příjmu daru.

3. Víte-li o nějaké firmě, nebo třeba přímo i ta vaše, která by nás chtěla podpořit opět uvítáme jakoukoli částku. Danou firmu v závislosti na částce / délce pravidelné podpory pak uvedeme na naší home page jako sponzora a dáme i prostor v naší rubrice NOVINKY se představit. Stačí nás kontaktovat na info@ferpotravina.cz.

4. Jste-li šikovní v tvorbě infografik, vtipných obrázků…a byli byste ochotni občas nějaký zdarma pro nás udělat, tak se určitě taky domluvíme.

 

Za cokoli z výše uvedeného předem moc děkujeme.

 

Za celý tým FÉR potraviny Hana Střítecká

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?