Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pozvánka na seminář VŠCHT z cyklu Bezpečná výživa.

Publikováno: 07.11.2019     Autor: FÉR potravina

Semináře z cyklu „Bezpečná výživa“ se pořádají už od r.2011 a stále jsou zcela plné a neztratily na zajímavosti. Tentokrát je podtitulem Trendy ve výživě, terapii a potravinářství.


Přijměte pozvánku na dvacátý seminář cyklu Bezpečná výživa, tentokrát s podtitulem  Trendy ve výživě, terapii a potravinářství, se uskuteční 30. listopadu 2019 na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze (VŠCHT). Pořádá ji již tradičně Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. z Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Ústavu analýzy potravin a výživy.

Měli jsme možnost účastnit se několikrát v minulosti a vždy semináře stály za to. Plno nových a zajímavých informací, případně vysvětlení stávajícího stavu, chystaných změn v legislativě nebo způsobu detekce a měření některých problematických látek v potravinách.

Tentokrát bude kromě standardních přenášejících přímo z VŠCHT třeba i ředitel inspektorátu Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze Ing. Petr Cuhra a seznámí posluchače s kontrolou potravin na území České republiky.

Bližší informace včetně možnosti přihlášení jsou zde: http://www.seminar.vscht.cz/b_v_index.html.

Uzávěrka registrací je dne 27. 11. 2019; v případě naplnění kapacity si vyhrazujeme právo ukončit registraci dříve.



Diskuse k článku

Zatím nebyl přidán žádný komentář

Přidat komentář

Nejnovější články

Pojďte se vzdělávat na seminář ...

ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny…

1/3 olivových olejů neprošla kontrolou

Kontroly Potravinářské inspekce ukázaly klamání spotřebitelů u třetiny…

Bezpečnost masa v Evropě

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) vytvořil pěknou info-grafiku jak…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?