Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Proč Empower Supplements? Protože jsme víc než BIO

Publikováno: 21.11.2017     Autor: FÉR potravina

Empower Supplements za svými BIO produkty opravdu stojí! Nechává je testovat na VŠCHT zda neobsahují mykotoxiny, pesticidy či těžké kovy!


Medově sladká moruše, legendární chia nebo voňavý kokosový olej – co mají tyto potraviny společného? Českou značku ES (Empower Supplements), která je na trhu jedinečná svým přístupem k surovinám a jejich prověřování. Všechny produkty jsou totiž testovány v ČR, takže s klidným svědomím můžeme říct, že víme, co jíte.

Víc než BIO

Na první místo vždy stavíme kvalitu, a prvním důkazem, který to potvrzuje, je označení BIO. „Drtivá většina našich produktů je BIO. Máme tak větší jistotu, že produkty nebyly chemicky ošetřeny, na druhou stranu to ale nese také rizika…“ nastínil Petr Žemlička.

Cože, rizika? Vysvětlíme – i když se produkt pyšní označením BIO, nic to nevypovídá o tom, v jaké míře obsahuje např. těžké kovy nebo plísně (ty patří k významným alergenům a u citlivých jedinců mohou způsobit onemocnění kůže či jiné život ohrožující nemoci u lidí s velmi oslabenou imunitou).

Rozhodli jsme se tedy každou šarži produktů ES podrobit detailním analýzám na VŠCHT a SVÚOL. Zaměřili jsme se na přítomnost těžkých kovů, mikrobiologii, provádíme i komplexnější rozbory pesticidů, polyaromatických uhlovodíků či mykotoxinů.

S produkty značky ES (Empower Supplements) tak máte 100% jistotu bezpečného přírodního produktu, o kterém víte naprosto všechno – od původu suroviny, způsobu zpracování až po detailní laboratorní analýzy, které si můžete stáhnout přímo z webu www.empower-supplements.com. Tyto analýzy poskytujeme jako jediní v ČR zcela ZDARMA a IHNED!

Filosofie našeho života je filozofií našich produktů

Nemáme důvod cokoli skrývat, vše stavíme na průhledném systému. Nechceme svůj život zaměřit na rychlý zisk, chceme ho prožít smysluplně, s ideou, že to, co děláme, má smysl. Věříme, že to tak máte také…

 

Podívejte jak si výrobky stojí v naší databázi.

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?