Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sobota na veletrhu Festival Evolution

Publikováno: 22.04.2013     Autor: Neznámý

Shrnutí naší účasti na veletrhu včetně receptu na domácí chleba.


Minulý víkend proběhlo na pražském Výstavišti v Holešovicích velké setkání příznivců s přívlastkem bio, eko, esoterika a dalších oblastí zdravého životního stylu. Občanské sdružení Zdravá potravina zde nemohla chybět, i když, bohužel, z důvodu nemoci bez svého předsedy (který se tolik těšil, že se s vámi pozdraví).

Hlavním cílem sobotního setkání týmu Zdravé potraviny bylo bližší seznámení návštěvníků s logem v podobě zeleného jablíčka a jeho hlavními aktivitami – webovými stránkami a mobilní aplikací.

V dopoledních hodinách proběhla zajímavá přednáška Ing. Střítecké, kde kromě Zdravé potraviny byla řeč i o kvalitě potravin a jejich správném výběru.

Během celého dne pak měli návštěvníci možnost navštívit stánek Zdravé potraviny a osobně si popovídat o problematice potravin, prohlédnout si webové stránky a ochutnat vynikající pečivo domácí výroby.

Tímto bychom chtěli vřele poděkovat všem, kteří nás přišli podpořit a alespoň na chvíli se zastavili u našeho stánku. I přes intenzivní práci věnovanou našim webovým stránkám si velmi vážíme osobního kontaktu s lidmi, kteří se zajímají o zdravý životní styl. Doufáme, že v budoucnu bude více příležitostí k uskutečnění podobných příjemných setkání, na kterých si pro vás připravíme spoustu zajímavých aktivit.

Pro ty, kteří ochutnali naše drobné pohoštění u stánku, zde je recept na tento domácí chleba.

Přejeme jaro plné zdraví, pohody a sluníčka.

Tým Zdravé potraviny







Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?