Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vysocké zelí - kvalitní specialita oceněná logem zeleného jablíčka

Publikováno: 02.10.2015     Autor: ZdraváPotravina.cz

Představujeme kysané zelí vyrobené ze surovin českého původu a bez zbytečných aditiv.



Vysocké zelí má za sebou bohatou historii - je pěstováno již více než 100 let v úrodné oblasti Krkonoš. K výrobě kysaného zelí se nepoužívají žádné chemické konzervanty, barviva či jiná aditiva, ale pouze sůl a kmín.

Vysocké kysané zelí doporučujeme zejména v podzimním období, jelikož jeho pravidelná konzumace má blahodárný vliv na imunitu. Kysané zelí má vysoký obsah vitamínu C, provitamínu A, vitamínu B12 a také minerálních látek zejména železo, selen, draslík, hořčík, zinek, sodík a mangan. Díky bohatému nutričnímu složení podporuje funkce trávicího systému, v přiměřeném množství odstraňuje zácpu, odbourává stres a může také snižovat krevní tlak.

Stejně dobře tělu poslouží i šťáva z kysaného zelí, která je ideálním nápojem pro detoxikaci a omlazení organismu.

Z pohledu složení a kvality udělujeme Vysockému zelí logo „Čteme etikety za vás“. Získání loga je závislé na přísných kritérií sdružení Zdravá potravina, z.s., které se zaměřují na obsah přídatných látek (aditiv), původ potraviny a známého výrobce.

Webové stránky

Popis výrobků a podrobné hodnocení:

Bílé kysané zelí

Červené kysané zelí


ZP-LOGO__2014__RGB__noWWW_noLINE.jpg

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?