Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zdravé pečení?

Publikováno: 17.06.2021     Autor: Slunew

Zdravý koláč? Záleží, co za koláč upečete. Pokud vyměníte bílý cukr za třtinový a bílou mouku za špaldovou, tak tím recept příliš neozdravíte – pořád je tam spousta glukózy a fruktózy (jednoduchého cukru) jen v trochu jiném. Pokud mají být recepty opravdu zdravé, tak uberte sladivou část, vyměňte ji za ořechy nebo ovoce a těsto odlehčete jogurtem nebo zakysanou smetanou.


Nejnovější články

Budeme plasty vyrábět z potravinového odpadu?

Potravinový odpad jako základ pro biologicky rozložitelné plasty – vědci z…

Hořký osud křenu: Tradiční pochutina mizí z pultů!

Podává se ke klobásce nebo pečenému masu. Letos je však křen nedostatkovým…

Své zdraví máme ve svých rukou a na svém talíři!

S nadváhou bojuje více než polovina Čechů. Řešení máme každý na svém talíři.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?