Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

ODKOLEK Toustový Chléb Tmavý

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: UNITED BAKERIES a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592368100666
Data ze dne: 6. 7. 2019



Popis

Tmavý chléb pšeničný, krájený. Řada chlebů a pečiva ODKOLEK vchází z původních receptur a potvrzuje řemeslný UM českých pekařů.

Složení

  • pšeničná mouka
  • voda
  • droždí
  • řepkový olej
  • jedlá sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • ječná sladová mouka
  • zlepšující přípravek
  • - pšeničná mouka
  • pražený ječný slad
  • dextróza
  • látka zlepšující mouku
  • - enzymy

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 272 kcal 1 362 kcal 13 %
1140 kJ 5700 kJ
Bílkoviny 9 g 45 g 14 %
Sacharidy 51 g 255 g 57 %
z toho cukry 0.9 g 4.5 g
Tuky 2.7 g 13.5 g 4 %
nasycené 0.3 g 1.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.5 g 12.5 g
Sůl 1.4 g 7 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?