Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Černé ovce - ZÁVINY

Publikováno: 29.05.2022     Autor: FÉR potravina

Pojmy štrúdl a závin jsou mezi lidmi velmi dobře známé. Oba se totiž pojí nejen k pečení, ale především k něčemu dobrému na zub. A ty v obchodní síti jsou opravdu "na zub"?


Závin je druh vrstveného pečiva s náplní, která je obvykle sladká. V 18. století se stala populární v celé habsburské říši. Štrúdl je součástí rakouské kuchyně, ale je běžný i v jiných středoevropských kuchyních.

Jako FÉR potravina (naše paní ředitelka – Hana Střítecká) byla pozvána redaktory Černých ovcí ČT na testování závinů z běžné obchodní sítě. A jak nám chutnalo?

Podívejte se sami.

A i zde platí: ČTETE ETIKETY, opravdu se to vyplatí!

Nejnovější články

Svatomartinské hody a vína: Když tradice chutná

Martinská husa, mladé víno a starobylé zvyky – svatomartinské oslavy spojují…

Měkká voda, tvrdá fakta

Pitná voda z českých vodovodů sice splňuje hygienické normy, ale často obsahuje…

Kvalitní pánev - základ každé kuchyně

Nový test nezávislého časopisu dTest podrobil šestnáct běžně dostupných pánví s…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?