Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jak správně používat tuky a oleje v kuchyni

Publikováno: 30.12.2013     Autor: ZdraváPotravina.cz

Jaký tuk je vhodný pro tepelnou úpravu pokrmů? A jaký olej je nejlepší do salátů? Vodítkem pro jejich správný výběr může být přehledná tabulka v následující infografice.


Nejnovější články

„Kojení vs. marketing: Co odhalila česká analýza NetCode?“

Propagace umělých náhrad mateřského mléka často neodpovídá mezinárodnímu kodexu…

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?