Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jak správně používat tuky a oleje v kuchyni

Publikováno: 30.12.2013     Autor: ZdraváPotravina.cz

Jaký tuk je vhodný pro tepelnou úpravu pokrmů? A jaký olej je nejlepší do salátů? Vodítkem pro jejich správný výběr může být přehledná tabulka v následující infografice.


Nejnovější články

Věčné chemikálie

Až 30 % testovaných výrobků denní potřeby obsahuje PFAS - tzv. věčné chemikálie…

Sushi mezi regály

Supermarketové sushi se stalo fenoménem moderní doby. Nenahradí zážitek z…

Poke bowl - ochutnávka

Černé ovce otestovaly populární poke bowls z obchodních řetězců. Jak obstály ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?