Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Napsali o nás!

Publikováno: 07.02.2023     Autor: FÉR potravina

Kvalitní jídlo bez éček pomůže najít aplikace FÉR potravina, která čte etikety za vás.


Naskenujte kód obalu do aplikace FÉR potravina.cz, dozvíte se původ jídla a zda je bez zbytečných náhražek nebo konzervantů. O aplikaci hovoří ředitelka Hana Střítecká. To je upoutávka GIVTího blogu na článek o naší aplikaci, resp. naší činnosti. S GIVTem jsme se rozhodli spolupracovat, protože každá koruna se hodí a hlavně, takto nás můžete podpořit aniž by Vás to stálo peníze. To za vás odvedou e-shopy, které se rozhodly, že přes GIVT podpoří přihlášené projekty. Tam % z utracené částky v daném e-shopu poputují je vždy ale na rozhodnutí samotného zákazníka.

Celý text o nás je přístupný zde: https://1url.cz/6r0Wc.

Chtěli bychom Vás, naše uživatele a čtenáře poprosit o jeho šíření, ať se o nás dozví co njevíce lidí. Zároveň pokud v v týdnu od 7.- 13.2. 2023 stáhnete i GIVTího pomocníka (pokud už ho nemáte) přes tento odkaz - https://givt.cz/…ina, dostaneme od GIVTu rovnou 30 Kč pro FÉR potravinu za každé stažení. 

 

Jak funguje GIVTí pomocník jsme už psali. A proč byste si jej měli nainstalovat? Je to jednoduché. Pokud Vám naše práce dává smysl a rádi byste, aby do databáze (appky/webu) přibývaly další ohodnocené potraviny, tak my potřebujeme alespoň nějaké finanční prostředky. A toto je cesta. Díky pomocníkovi se dozvíte, zda daný e-shop, kde se rozhodnete nakupovat s GIVTem spolupracuje či nikoli. A pokud ANO, tak pak aniž by Vás to stálo korunu navíc, daný e-shop automaticky pošle určitá % z útraty na Vámi vybraný projekt - my doufáme, že na nás - FÉR potravinu.

 

MOC DÍKY celý tým FP

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?