Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Napsali o nás!

Publikováno: 07.02.2023     Autor: FÉR potravina

Kvalitní jídlo bez éček pomůže najít aplikace FÉR potravina, která čte etikety za vás.


Naskenujte kód obalu do aplikace FÉR potravina.cz, dozvíte se původ jídla a zda je bez zbytečných náhražek nebo konzervantů. O aplikaci hovoří ředitelka Hana Střítecká. To je upoutávka GIVTího blogu na článek o naší aplikaci, resp. naší činnosti. S GIVTem jsme se rozhodli spolupracovat, protože každá koruna se hodí a hlavně, takto nás můžete podpořit aniž by Vás to stálo peníze. To za vás odvedou e-shopy, které se rozhodly, že přes GIVT podpoří přihlášené projekty. Tam % z utracené částky v daném e-shopu poputují je vždy ale na rozhodnutí samotného zákazníka.

Celý text o nás je přístupný zde: https://1url.cz/6r0Wc.

Chtěli bychom Vás, naše uživatele a čtenáře poprosit o jeho šíření, ať se o nás dozví co njevíce lidí. Zároveň pokud v v týdnu od 7.- 13.2. 2023 stáhnete i GIVTího pomocníka (pokud už ho nemáte) přes tento odkaz - https://givt.cz/…ina, dostaneme od GIVTu rovnou 30 Kč pro FÉR potravinu za každé stažení. 

 

Jak funguje GIVTí pomocník jsme už psali. A proč byste si jej měli nainstalovat? Je to jednoduché. Pokud Vám naše práce dává smysl a rádi byste, aby do databáze (appky/webu) přibývaly další ohodnocené potraviny, tak my potřebujeme alespoň nějaké finanční prostředky. A toto je cesta. Díky pomocníkovi se dozvíte, zda daný e-shop, kde se rozhodnete nakupovat s GIVTem spolupracuje či nikoli. A pokud ANO, tak pak aniž by Vás to stálo korunu navíc, daný e-shop automaticky pošle určitá % z útraty na Vámi vybraný projekt - my doufáme, že na nás - FÉR potravinu.

 

MOC DÍKY celý tým FP

Nejnovější články

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Demenci a Alzheimerově chorobě lze předcházet i správnou výživou

Alzheimerova choroba a různé formy demence narušují část mozku a kognitivní…

UZP - vašemu zdraví neprospějí

„Ultrazpracované potraviny“ lidem chutnají – mimo jiné proto, že jsou navržené…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?