Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Přijďte za námi na Foodparade 2013

Publikováno: 09.08.2013     Autor: Neznámý

Třetí ročník festivalu Foodparade, kde ochutnáte degustační menu nejlepších pražských restaurací


7. 9. – 8. 9. 2013, zámek Troja, sobota 11.00–21.00, neděle 11.00–20.00

Škola vaření Chefparade pořádá již třetí ročník festivalu Foodparade. Na festivalu ochutnáte degustační menu nejlepších pražských restaurací, dále se můžete těšit na vynikající vína, lahodnou kávu, výborné pivo, exotické koktejly a delikatesy z celého světa.

V sobotu 7. 9. se akce účastní i tým Zdravé potraviny. Pokud se s námi chcete potkat, velmi rádi vás přivítáme na našem stánku. Odpovíme na všechno co vás zajímá o potravinách, výživě a o tom co děláme.

Máme pro vás také soutěž o vstupenky, více zde.

Po oba dva dny budou probíhat kuchařské show, ve kterých se představí Jana Vašáková a Martin Polačko, nemůže chybět molekulární kuchyně a Petr Koukolíček, dalším zpestřením festivalu je hmyzí kuchyně a David Švejnoha. Unikátní je i Fine Dining, který si pro hosty festivalu připravila lanýžová restaurace La Truffe. Jako kuriozita bude nejen pro muže připraveno autentické vojenské menu, které bude podáváno přímo z polní kuchyně.

Foodparade je festival pro celou rodinu, nezapomínáme a myslíme i na děti. Pro malé návštěvníky je připraven dětský koutek ZDARMA s odborným dohledem. Děti si mohou vyzkoušet kurzy vaření a kurzy bubnování, různé soutěže a kreativní dílny s kuchařskou tématikou. Anglicky mluvící děti jsou vítány!



Potvrzení účastníci


Restaurace


Dock House, Dolce Villa, Green House, Hotel InterContinental, Chefparade Foodtruck, Krystal Mozaika Bistro, La Truffe, Máneska, Molekulární kuchyně, MOOD, Mozaika, Můj šálek kávy, Občanská plovárna, SCHOOL, Sushitime, Towerpark, U Modré Kachničky, Zlatá Praha

Nápoje


doubleshot, Karlovarské minerální vody, Pivovar Chotěboř, WineWorld

Delikatesy


Akoření, Cukrárna Saint Tropez, Food Love, Hmyzí kuchyně, Chefparade Warehouse, Italfood, Le Petite France Boulangerie, Palačinkárna Galetka, Pasta Art, Tomáš Babinec, Top Potraviny

A ti další


Chefparade Škola vaření, Polský Institut, Velvyslanectví Velké Británie

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?