Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Seminář ke Světovému dni výživy se uskuteční 16. října

Publikováno: 01.10.2013     Autor: Neznámý


Vydáno: 1.10.2013 Tisk článku
Autor: Ing. Ctibor Perlín, CSc.
Seminář se bude konat 16. října 2013 v budově Ministerstva zemědělství.
Výzkumný ústav potravinářský Praha ve spolupráci se Společností pro výživu pořádají pod záštitou Ministerstva zemědělství ČR seminář ke Světovému dni výživy. Seminář se koná ve středu dne 16. října 2013 od 10.00 hod. v budově MZe ČR (Těšnov 17, 117 05, Praha 1) ve velké zasedací místnosti č. 400.
Program semináře:
Moderátoři: Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., Ing. Ctibor Perlín, CSc.

Slavnostní zahájení: Ing. Jaroslava Beneš Špalková - náměstkyně ministra a předsedkyně Českého výboru pro spolupráci s FAO

MUDr. Jolana Rambousková, CSc., Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D., 3. LF UK
Výživově ohrožené skupiny obyvatelstva v ČR a rizika neadekvátního příjmu potravin
MUDr. Petr Tláskal, CSc., Ing. Ctibor Perlín, CSc., Společnost pro výživu, VÚPP, v.v.i.
Edukace a sociální marketing z hlediska výživy obyvatelstva ČR
Ing. Miroslav Koberna, Potravinářská komora ČR
Cesta ke stabilitě pozice českých potravin na trhu
Ing. Jindřich Pokora, SZPI Brno, představitel SVS ČR
Role dozorových orgánů při zabezpečování bezpečných a kvalitních potravin na trhu
Ing. Jiří Jungr, Ph.D., MZe ČR
Souvislosti dopadů změny klimatu a produkce potravin v podmínkách ČR
Ing. Olga Launer, Ph.D., ČZU
Merlík čilský (Chenopodium quinoa) - rostlina roku 2013

Účast na semináři není vázána na vložné
Organizátor: Ing. Ctibor Perlín, CSc. tel. 296 792 344, 737 287 019



Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?