Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Výherci srpnové soutěže o ceny

Publikováno: 03.08.2012     Autor: Neznámý

Letní fotosoutěž o hodnotné ceny věnované Jaroměřickou mlékárnou


Výherci soutěže


Uživatelka simopeni
19 bodů
Uživatelka eva.vondrejcova
16 bodů
Uživatelka lenka.slitrova
14 bodů

Zaslané fotografie do soutěže můžete vidět na Facebooku a/nebo na Google+.

Připravili jsme pro vás fotosoutěž na měsíc srpen, ve které můžete vyhrát hodnotné ceny od sponzora soutěže. Věříme, že si v letních prázdninových dnech najdete chvilku a soutěže se zúčastníte.

Jak soutěžit ?


Je to jednoduché – pořiďte fotografii s logem Zdravá potravina. Fantazii se meze nekladou, můžete vyfotit svého zvířecího nebo jiného domácího mazlíčka, přírodní scénu nebo „jablíčko Zdravá potravina“ nakreslené v písku na pláži. Termín na zaslání fotografie je do 20. srpna včetně. Fotografie zasílejte z emailu, pod kterým jste registrováni na našem webu na adresu soutez@zdravapotravina.cz.

Kdo vyhrává ?


Vaše fotografie umístíme na naše profilové stránky na sociálních sítích Google+ a Facebook. Uživatelé těchto sítí budou fotografiím přidělovat hlasy do 31. srpna. Poté hlasy z obou sítí sečteme a výherci se stanou autoři tří nejoblíbenějších fotografií.
Soutěžní fotografie budeme zveřejňovat okamžitě, proto čím dříve je zašlete, tím větší máte šanci, že zaujmete více lidí a získáte tak více hlasů.


O co se hraje ?


Ceny jsou hodnotné a věříme, že váš hodně potěší, protože se hraje o 3 poukazy v hodnotě 1000 Kč. Věnoval je sponzor fotosoutěže – Jaroměřická mlékárna. Poukaz zahrnuje dopravu a hmotný obsah čtyř balíčků s produkty Jaroměřické mlékárny (pomazánková másla a sýry). Balíčky budou držiteli postupně doručovány během jednoho měsíce až do místa bydliště výherce (každý týden jeden balíček).

Mohu zaslat více fotografií ?


Ano, počet fotografií od jednoho uživatele není omezen, ale v případě, že by se jeho fotografie umístili na prvních třech místech, získá jen jednu výhru. Zbývající výhry připadnou uživatelům s následujícím nejvyšším počtem hlasů pro své fotografie.

Logo Zdravá potravina ke stažení v různých formátech naleznete na této stránce - můžete si jej vytisknout a pro potřeby fotografie použít.

Další dotazy můžete psát do diskuse pod tímto článkem, případně na naši emailovou adresu. Rádi Vám je zodpovíme. Samozřejmě můžete také o soutěži povědět svým kamarádům a známým, ať se také zúčastní.

Představení sponzora soutěže – Jaroměřická mlékárna


Skutečně víte, co jíte? U výrobků Jaroměřické mlékárny se žádných nepříjemných překvapení bát nemusíte. Její tvarohy, sýry a pomazánková másla se vyrábějí tradičními postupy výhradně z domácích surovin a přímo v Jaroměřicích nad Rokytnou. Neobsahují „éčka“ a díky své mimořádné kvalitě získaly celou řadu významných ocenění.

Zdravý životní styl bývá poslední dobou skloňován ve všech pádech. Jeho součástí je zdravá strava a kvalitní potraviny. Rádi bychom jedli chutné potraviny, vyrobené z dobrých surovin a byli si jisti, že jejich výroba podléhá přísné kontrole. Raději si také zkontrolujeme, zda výrobce nenahradil příchutě chemickými přísadami tzv. „éčky“. A co kdybychom také podpořili lokální výrobce? Zejména ty, kteří užívají klasických výrobních postupů a receptur, které se osvědčily už našim předkům a na jejichž tradici se odkazují. Jak ale takové potraviny v obchodech najít? Jsou vůbec k dostání?

Tradice a kvalita v podání české mlékárny


V řadě oblastí se na dovoz spoléhat nemusíme. Mlékárenství má u nás dlouhou tradici. Příkladem může být Jaroměřická mlékárna, která se nedávno vrátila do rukou českých majitelů, kde se počátek výroby datuje už od roku 1937. Její sortiment se zpočátku soustředil na tvarohy a polotvrdé sýry, postupně se přidaly polotvrdé sýry, smetanové sýry a pomazánková másla.

Filosofii výroby staví v Jaroměřické mlékárně na několika zásadách. Produkty vyrábějí výhradně z českých surovin, tradičními postupy a bez nebezpečných konzervačních látek tzv. „éček“. Jaroměřická mlékárna držitelem certifikace IFS zaručující standard pro bezpečnost potravin s jednotným systémem hodnocení pro kvalifikaci a výběr dodavatelů. Řada jejích výrobků se může pyšnit oceněním „Klasa A“ a smetanový sýr Fénix i Archivní sýr dokonce titulem „Regionální potravina“ kraje Vysočina, který uděluje ministr zemědělství těm nejkvalitnějším lokálním produktům.

Česká republika bohužel nepatří k zemím, kde pro kvalitní potraviny stačí bez rozmyslu sáhnout do regálu obchodu či supermarketu. I stejné produkty stejných výrobců tu často mívají různé složení a tedy i různou kvalitu oproti jejich ekvivalentům na západě. Přemýšlejte o tom, co kupujete, dříve než doma u stolu. Věnujte svou pozornost složení potravin, zajímejte se o jejich původ a způsob výroby. Ochutnejte výrobky Jaroměřické mlékárny, kde vědí, že dobrý sýr či pomazánkové máslo není žádná věda (ani chemie). Dopřejte si chuť s tradicí.

Více informací o Jaroměřické mlékárně na webu www.mlekarna.cz.

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?