Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Úpravy ve FÉR potravině

Publikováno: 06.06.2019     Autor: FÉR potravina

Chystáme úpravu aplikace FÉR potravina i webu - podstránka databáze potravin.


Množí se nám dotazy, zda se někdo o aplikaci a databázi stará. Tak ano, opravdu stará, jen s rozpočtem, který máme, si nemůže dovolit tak velké a rychlé změny, jak bychom si přáli a většina financí jde na rozšiřování databáze potravin a aktualizaci již starých potravin.

Začneme s tím jednodušším:

Rozšiřovat a obnovovat potraviny nám můžete pomoci především vy sami tím, že nám budete zasílat opodstatněné aktualizace potravin anebo potraviny, které v databázi ještě nejsou.

K tomu ale je potřeba abyste vždy vyfotili všechny potřebné informace a hlavně aby fotky nebyly rozmazané.

A tím se dostáváme k tomu složitějšímu a to je vlastní aplikace FÉR potravina, přes kterou vše výše uvedené můžete jednoduše udělat.

Už jsme opravili problémy s focením, menu jsme posunuli do dolní lišty a ikonku „nahlásit změnu“ jsme umístili pod obrázek potraviny, takže je vše hned a lépe viditelné. V dalším kroku, který bude následovat nejpozději do měsíce, změníme pořadí informací a hlavně na všechny ikonky, terčík a loga budete moci kliknout a hled se dozvíte, co znamenají.

Podobně se chystáme i na web. Zde v sekci "databáze potravin" přeskupíme informace, aby bylo nejprve to nejdůležitější – složení. Rozvedeme položky v tabulce hodnocení, abyste lépe viděli proč a za co má potravina body. A stejně jako v aplikaci i zde přibude vysvětlení jednotlivých log, terčíků a barviček.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?