Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Mobilní aplikace NutriAtlas

Publikováno: 17.08.2011     Autor: Neznámý

Databáze potravin se nyní jmenuje NutriAtlas


Dnes jsme vydali novou verzi naší mobilní aplikace, která přináší krom jiného i jednu velkou změnu - a to změnu názvu. Dříve jste aplikaci mohli znát pod názvem "Databáze potravin", nyní již bude uváděna jen jako "NutriAtlas". Stejně tak jsou dnes spuštěny stejnojmenné stránky www.NutriAtlas.cz na kterých mimo jiné naleznete spoustu videí s návody jak aplikaci používat.

Nový název více vystihuje funkce a použití aplikace, dřívější název popisoval jen část těchto funkcí. Navíc ve velmi blízké době budeme aplikace poměrně hodně rozšiřovat, aby byla pro vás ještě více užitečná.

Rozšíření funkcí aplikace také souvisí s rozšířením rodiny našich webových stránek o jednu novou, kterou pro Vás momentálně připravujeme a testujeme. Moc se těšíme, až se s vámi budeme moci o tento projekt podělit a jelikož se jedná o něco opravdu velkého, tak plánujeme, že před ostrým provozem umožníme z vás, kdo bude mít o to zájem, otestovat si nový projekt a pomoci nám s jeho vyladěním. O novém projektu vás budeme ještě informovat, takže pravidelně kontrolujte naše stránky...

Váš webteam ZdravaPotravina.cz

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?