Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

NAŠE BIOFARMA - biopotraviny ryze českého původu

Publikováno: 04.10.2013     Autor: Neznámý


Vydáno: 4.10.2013 Tisk článku
Autor: PRO-BIO
Společnost PRO-BIO, s.r.o. odstartovala svůj nový projekt s názvem NAŠE BIOFARMA
Společnost PRO-BIO, s.r.o. ze Starého Města pod Sněžníkem odstartovala svůj nový projekt s názvem NAŠE BIOFARMA, ve kterém pod značkou BIOHARMONIE nabízí biopotraviny z konkrétních českých ekologických farem.
„Spotřebitelé stále častěji vyhledávají české potraviny s jasným původem. Projektem NAŠE BIOFARMA reagujeme na tuto poptávku a od října rozšiřujeme naši nabídku o novou řadu biopotravin 100 % českého původu,“ uvádí Ing. Barbora Hernychová ze společnosti PRO-BIO, s.r.o.
V rámci projektu firma prozatím spolupracuje se čtyřmi ekologickými farmami. „Kromě naší vlastní ekologické farmy ve Velkých Hostěrádkách na Břeclavsku nám suroviny dodává pan Hlaváč z ekofarmy v Březí nedaleko Pálavy, pan Přemysl Čech z Postřelmova a pan Moravec z Dobrušky,“ prozrazuje Ing. Barbora Hernychová.
V nabídce zákazníci naleznou zatím sedm bioproduktů z české špaldy, pohanky, sóji a netradiční červenou pšenici. Na každém výrobku je uvedeno konkrétní místo a jméno farmáře, odkud daná suroviny pochází. Součástí představení projektu je i spuštění nových webových stránek www.nasebiofarma.cz, kde lze nalézt informace a fotografie z farem, přehled výrobků a recepty na jejich využití.
„Propojení pěstitelů a konečného spotřebitele považujeme za velmi přínosné pro obě strany. Velmi si vážím svědomité práce farmářů a jejich ohleduplnosti k přírodě, se kterou hospodaří. Chceme je proto v jejich úsilí co nejvíce podporovat,“ doplňuje zakladatel a spolumajitel firmy PRO-BIO, s.r.o. Ing. Martin Hutař.

Zdroj: www.agris.cz

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?