Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pojďte se vzdělávat na seminář ...

Publikováno: 19.11.2019     Autor: FÉR potravina

ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny pro budoucnost Strategie AV21 AV ČR si Vás dovolují pozvat na odborný seminář s diskusí POTRAVINY - MÝTY A SKUTEČNOST


 Na našich stránkách čas od času informujeme i podle nás zajímavých vzdělávacích akcích v oblasti potravin nebo výživy. V tomto nabízeném semináři POTRAVINY - MÝTY A SKUTEČNOST se spojí obojí.

Seminář pořádá ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ při Českém svazu vědeckotechnických společností z. s. STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny pro budoucnost Strategie AV21 AV ČR.

Seminář se uskuteční v úterý 26. 11. 2019 od 10:00 hod. ve velké posluchárně budovy č. 11 Státního zdravotního ústavu v ulici Šrobárova 48, Praha 10.

 

Zde je program:

9.30 Prezence

10.00 Zahájení semináře - MUDr. Magdalena Zimová, CSc.

10.05 Globální stav potravinové dostupnosti pro lidstvo Prof. Ing. František Kaštánek, DrSc., ÚCHP AVČR

10.45 Mikroorganismy v potravinách nekonečný příběh Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc., VŠCHT Praha

11.25 Není éčko jako éčko Ing. Olga Šolcová, CSc. DSc., ÚCHP AVČR

12.00 - 12.30 Přestávka na občerstvení

12.30 Rostliny, lékaři, ale i zabijáci Ing. Jakub Bumba, ÚCHP AVČR

13.10 Dost bylo plastů, ale čím je lze bez zdravotního rizika nahradit? Ing. Jitka Sosnovcová SZU Praha 14.00 Diskuse 14.30 Závěr

 

Přihlášky odesílejte nejlépe elektronickou poštou ve Wordu na e-adresu: spolekzp@csvts.cz do 22. 11. 2019. Přihláška je závazná, i v případě neúčasti bude provedena fakturace.

*      Závazná přihláška

     

Účastnický poplatek Vložné: 200.- Kč studenti a důchodci: zdarma

Poplatek laskavě uhraďte bankovním převodem na účet nebo poštovní složenkou do 22. 11. 2019, nebo hotově u prezence s příplatkem 50,- Kč

Z administrativních důvodů upřednostňujeme platbu bankovním převodem. Číslo účtu: 35 – 5604130247 /0100, variabilní symbol: 26112019 ČSPŽP není plátcem DPH.

 

 Zdroj: SZÚ

 

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?