Uherská klobása
			
			
			
			
				
					|  bez lepku | 
			
		 
		
		Popis
		
			PIKOK uherská klobása.
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný, uzený. 
100 g výrobku bylo vyrobeno ze 135 g vepřového a 5 g hovězího masa. Bez lepku.
		
		
		
			Složení
			
					- 
						
							vepřové maso
					
- 
						
							vepřové sádlo
					
- 
						
							hovězí maso
					
- 
						
							jedlá sůl
					
- 
						
							Kořenící přípravek
					
- 
						
							-
							dextróza
					
- 
						
							-
							koření
					
- 
						
							-
							maltodextrin
					
- 
						
							-
							jedlá sůl
					
- 
						
							-
							aroma
					
- 
						
							startovací kultura mikroorganismů
					
- 
						
							vepřové střívko
					
- 
						
							kouř z bukového dřeva
					
 
		
		
			
			
			Podrobné hodnocení
			
				
					| Kritérium | Poznámka | Body | 
				
					| Loga | Vyrobeno podle české cechovní normy | 1 | 
				
					| Konkrétní země původu/výrobce | Česká Republika | 6 | 
				
					| Éčka | aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak | 10 | 
				
					| Konkrétní požadavky na složení | 140g masa na 100g výrobku | 10 | 
				
					| Uvedeno zdravotní tvrzení | - neuvedeno - | 0 | 
				
					| Uvedeno výživové tvrzení | - neuvedeno - | 0 | 
				
					| Obsah přidaných dusitanů | není znám jiný než zákonný limit | 0 | 
				
					| Obsahuje složku "extrakt z droždí" | - neuvedeno - | 0 | 
				
					| Obsah blíže neurčeného aroma | umělé | -5 | 
				
					| Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk | neobsahuje | 0 | 
				
					| Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu | neobsahuje | 0 | 
				
					|  | Celkem: | 22 | 
			
			
				Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.
			
		
		Nutriční hodnoty
		
		
			Navrhnout změnu
		* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku