Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Česnekový trvanlivý salám

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007488258
Data ze dne: 18. 12. 2025


bez lepku

Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 125 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • sušený česnek - 0,8%
  • dextróza
  • koření
  • extrakty koření
  • startovací kultura mikroorganismů

Alergeny

  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 dusitany hodnoceny jinak 0
Konkrétní požadavky na složení 125g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 477 kcal 357 kcal 23 %
1994 kJ 1495.5 kJ
Bílkoviny 20 g 15 g 31 %
Sacharidy 1.5 g 1.125 g 2 %
z toho cukry 0.8 g 0.6 g
Tuky 44 g 33 g 63 %
nasycené 15 g 11.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.9 g 2.175 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…

Pečeme levněji a kvalitněji!

Pečeme levněji a kvalitněji! 10 triků, jak nahradit drahé vánoční suroviny.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?