| Autor: | lupilup@ |
| Datum přidání | 20.04.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 45 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 10,32 g | 13,75 g | 8,24 g | 861,80 kJ (206 kcal) |
| celkově | 20,64 g | 27,49 g | 16,48 g | 1 723,60 kJ (412 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jehněčí maso povaříme se zeleninou a kořením. Maso a kořenovou zeleninu vyjmeme z vývaru a rozmixujeme. Dáme do hrnce přidáme jogurt trošku mušk.oříšku, jogurt a část vývaru provaříme a je hotovo. Podáváme s těstovinama.
Přidat komentář