Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása se sýrem

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Řeznictví a uzenářství U Dolejších s.r.o.
EAN: 2805659002966
Data ze dne: 18. 9. 2024



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • laktosa
  • jedlé vepřové střevo
  • cukr
  • směs koření
  • jedlá sůl
  • voda
  • vepřový bok - 35%
  • - jedlá sůl
  • - syřidlo
  • - mlékařské kultury
  • - LAKTOSA mléko
  • sýr Eidam - 12%
  • hovězí přední - 10%
  • vepřová plec - 32%

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 89% masa a sýru 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
296 g
% DDD
Energie 273 kcal 809 kcal 13 %
1144 kJ 3386.24 kJ
Bílkoviny 19.3 g 57.128 g 30 %
Sacharidy 1.2 g 3.552 g 1 %
z toho cukry 0.6 g 1.776 g
Tuky 21.4 g 63.344 g 31 %
nasycené 6.8 g 20.128 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 6.216 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nejlepsi BIOpotravina roku 2025

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlásil výsledky soutěže Nejlepší…

Magnum - ikona mezi nanuky nebo jen nafinťěná bída?

Magnum vytvořilo specifický styl nanuku, který napodobuje celá řada jiných…

Nepečené letní chuťovky

Dlouhé stání u plotny zejména v létě (mnohdy i během roku) bychom si rádi…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?