Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobásky na gril

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Slovensko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Masokombinát NORD SVIT, s.r.o. (SK)
EAN: 4056489530046
Data ze dne: 28. 8. 2024



Popis

Klobásky na gril se sýrem a papričkami Jalapoňo

Složení

  • vepřové maso - 82%
  • sýr - 10%
  • - pasterované mléko
  • - jedlá sůl
  • - mlékárenské kultury
  • - syřidlo
  • pitná voda
  • vepřové kůže
  • jedlá sůl
  • dextróza
  • koření a extrakty koření
  • sušené papričky Jalapeňo
  • jedlé kolagenové střívko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 92% masa a sýru 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 332 kcal 831 kcal 16 %
1391 kJ 3477.5 kJ
Bílkoviny 15 g 37.5 g 23 %
Sacharidy 1.5 g 3.75 g 2 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 30 g 75 g 43 %
nasycené 10.5 g 26.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 5.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nejlepsi BIOpotravina roku 2025

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlásil výsledky soutěže Nejlepší…

Magnum - ikona mezi nanuky nebo jen nafinťěná bída?

Magnum vytvořilo specifický styl nanuku, který napodobuje celá řada jiných…

Nepečené letní chuťovky

Dlouhé stání u plotny zejména v létě (mnohdy i během roku) bychom si rádi…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?