Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brynzová polévka
Autor: neznámý
Datum přidání 27.06.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 l zeleninového vývaru (nebo zeleninový bujón Bio)
  • 200g brynzy
  • ½  žitného chleba
  • 200 g zakysané smetany
  • 2 ks vajec
  • 2 lžičky másla
  • 1 lžička himalájské soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Chleba nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle do zlatavé barvy. Mezitím zeleninový vývar přivedeme k varu a nalijeme do něho rozšlehanou smetanu s vajíčkem, solí a brynzou. Polévku ještě pár minut povaříme. Podáváme posypané opečeným chlebem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

Další zajímavé recepty