| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 01.07.2012 |
| Druh receptu | Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 5,69 g | 35,79 g | 3,78 g | 849,23 kJ (203 kcal) |
| celkově | 22,76 g | 143,14 g | 15,12 g | 3 396,90 kJ (811 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Hruškový kompot včetně šťávy nalijeme do mixéru a umixujeme na jemný krém. Do hruškového pyré přidáme jogurt a třtinový cukr a znovu umixujeme. Dobře promíchanou směs nalijeme do nádoby a dáme zamrazit minimálně na 6 hodin. Záleží na tloušťce zmrzliny. Pokud zmrzlinu nalijeme do formy na ledové kostky, zmrzlina bude dříve.
Zmrzlinu můžeme osladit místo třtinovým cukrem medem nebo javorovým sirupem.
Přidat komentář